Bine aţi venit

Bine aţi venit, pentru a păşi împreună pe calea unei vieţi mai bune!

Aşa cum un diamant are o mulţime de faţete, fiecare cu propria strălucire, tot aşa şi sufletele noastre acumulează o mulţime de trăiri, întâmplări pozitive sau negative ale vieţii cotidiene, care dezvoltă sentimente şi generează consecinţe, determinându-ne viitorul si viaţa. Cândva credeam că numai întâmplarile pozitive ne aduc bucurie, însă cu timpul am învăţat că fiecare suferinţă ne aduce o lecţie preţioasă, ne învaţă ceva care ne îmbogăţeşte pe un anumit plan… şi am aflat că nimic nu-i întâmplător, nici chiar faptul că noi ne-am găsit astăzi, prin intermediul acestui blog!
Cunoaşterea poate fi preţuită numai dacă este transmisă mai departe şi mi-am propus acum să vă transmit simplu, prin intermediul acestor pagini, ceea ce am învăţat in 10 ani de căutări spirituale şi m-a ajutat să evoluez, să trăiesc o viaţă mai bună! Stilul meu literar este unul fără pretenţii, accesibil oricui, pentru că importante nu sunt cuvintele, ci faptul că ajung sau nu in interiorul sufletului dumneavoastră, în cea mai curată cămăruţă, in care suntem cu toţii fraţi şi nu ne mai judecăm, ci ne ajutăm unii pe alţii să creştem mai rapid…
De aceea spun că facem un mare salt înainte dacă învăţăm să lucrăm în primul rând asupra noastră, de unde pleacă atât realizările cât si eşecurile noastre, provenite din lecţiile neasimilate încă.
Prin intermediul acestui blog mi-am propus să îmi deschid cât pot de mult sufletul, să ofer toată înţelepciunea care se manifestă prin mine şi să învăţ, alături de dumneavoastră, lecţiile pe care nu le-am înţeles până acum şi care vor apărea în urma rezonanţei pozitive pe care o creăm împreuna. Vrem sau nu, chiar dacă munca porneşte de la ceea ce avem în interior, cei din jur ne arată, prin intermediul “fenomenului oglindă” – ceea ce traim în exterior reflectă felul in care existăm în interior – dacă suntem pe calea cea bună sau nu.
În fiecare dintre noi, in adâncul sufletului, există o “bagheta magică”, care poate transforma în frumos tot ceea ce vom trăi de azi înainte şi ne va aduce sănătate, înţelepciune, frumuseţe, armonie, belşug, prosperitate, admiraţia celor din jur, armonie, succes şi multe altele, dacă ne dorim cu adevărat şi vrem să facem saltul…

Vă invit să mă însoţiţi în această călătorie magică, nespus de frumoasă, care vă va călăuzi către cel mai frumos EU pe care-l puteţi manifesta în această existenţă pe Terra. Nimeni nu are nimic de pierdut şi vă promit că nimeni nu va rămâne la fel după această călătorie! Vă invit să aveţi sufletul deschis şi curajul să deveniţi ceea ce Dumnezeu va manifesta mai frumos in noi toţi, copiii Lui… Nici un moment nu este mai potrivit decât ACUM!
Cu drag,
Claudia

starea de bine