Legile divine

fghjghLegile Divine sunt bazele solide ale vietii fiecaruia dintre noi si putem trăi si fără să le cunoastem. Însă atunci trebuie să ne asumăm faptul că lucrurile se întâmplă haotic în jurul nostru, că nu întelegem de ce uneori avem noroc si alteori ghinion, că sunt proiecte la care muncim ani de zile si nu se realizează niciodată, că nu vom sti să facem alegeri începând cu felul în care ne îmbrăcăm, până la alegerea partenerului de viată… în fine, că viata noastră decurge foarte anevoios, când, în mod normal, suntem născuti să fim fericiti, sănătosi, armoniosi si să avem un trai îmbelsugat! Iată că Legile Divine devin acele pârghii necunoscute, magice, pe care le putem folosi si pe care avem dreptul prin nastere, ca fii ai Lui Dumnezeu, să le aplicăm pentru binele nostru si al celor dragi!
Motto:
“Sa ai curajul sa spui DA, sa ai curajul sa spui NU
Si-n fiecare clipa grea, sa fii mereu acelasi TU!
Sa stii sa crezi, cand altii te insala,
Sa te ridici, cand altii te doboara,
Sa poti pastra ce altii vor s-alunge,
Sa stii sa razi, cand sufletul iti plange
Si cald tu sa ramai, chiar daca afara ninge
Aceasta-i arta de-a invinge!” (Rudyard Kipling)

♦  Achizitie la pret redus: Fiecare carte (ebook) poate fi achiziţionată la un preţ de 10 RON sau 2.5 EUR/USD. Ce trebuie să faceţi?
♦  Viraţi 10 RON la contul bancar in RON nr. RO64BRDE445SV30479184450  deschis la BRD pe numele meu
sau
♦  Virament prin serviciul PayPal: donclasor@gmail.com (2.5 EUR sau USD)
♦  Apoi va rog sa trimiteţi un mail la contact@viata-mai-buna.ro în care sa menţionaţi numele cărţii pe care o doriţi si numele D-voastră; a doua zi primiţi cartea pe mail, sub forma de ebook (format electronic). Aştept cu drag comentariile şi propunerile D-voastră. Trebuie numai sa vă doriţi cu putere şi întreg Universul va coopera!