Bine ati venit complet

Dumnezeu este în toti oamenii, dar nu toti oamenii sunt în Dumnezeu. Acesta este motivul suferintei lor.(Ramakrishna)

Bine ati venit, pentru a pasi impreuna pe calea unei vieti mai bune!

ertertInca din copilarie am fost inspirata de chipurile oamenilor din jur, de privirea lor, de puterea din ochi si de zambetul daruit cu caldura… si simteam, la acea vreme, ca exista un secret al fericirii, pe care mi-am propus sa-l aflu cand mai cresc, cand va veni vremea.  
Peste ani, am aflat ca cei care reusesc in viata sunt cei care pot sa vada binele, pozitivul, partea insorita a fiecarui aspect, fara insa sa uite de “partea cealalta”, dar fara a-i da voie sa prinda radacini in interior, ci doar ca pe un reper de asa nu…

Am mai aflat ca fiecare crestere, reusita a noastra se produce cand “se coace” si ca exista un timp potrivit pentru orice ne dorim… insa ca sa primim, trebuie sa invatam lectia rabdarii.  
Am inteles ca cea mai mare forta de care avem nevoie ca sa reusim in viata vine din interior si drept urmare, trebuie sa incepem cautarile de acolo si nu de la ceea ce vedem in afara noastra.

Am invatat ca tot ceea ce ne dorim cu inversunare, chiar agresiv, ne este destinat sa pierdem, pentru ca se opune starii de evolutie, care este optima cand reusim sa ajungem la echilibru; atunci vom sti ca a venit momentul sa culegem roadele, cand nimic nu ne mai face sa disperam ci doar avem rabdare, convinsi fiind ca ce-i al nostru va veni fara sa daramam lumea.

Am inteles ca orice fapta buna facuta catre cei din jur se intoarce intotdeauna catre noi, atunci cand avem mai mare nevoie de un miracol care sa ne scoata din impas… Din acel moment am inceput sa fac zilnic ceva pentru cei din jur, fie ca sunt persoane necunoscute cu care interactionez (aparent) intamplator, fie ca sunt simple cunostinte, fie ca sunt cei pe care ii am in permanenta in jur… nimic nu este INTAMPLATOR si TOTUL are un rost divin, chiar daca pe moment ramane ascuns intelegerii noastre.

Si pentru ca orice interactiune a noastra cu cei din jur contine ceva DIVIN, fiind ceva ce atragem catre noi pentru ca avem nevoie, cred ca nu degeaba cititi gandurile mele acum si ca evolutia noastra viitoare se bazeaza pe aceasta interactiune. Va invit cu drag sa parcurgeti informatia de pe acest site si daca simtiti ca putem pasi pe o parte din CALEA noastra pe pamant impreuna, astept sa ma contactati, pentru a gasi drumul optim catre implinirea misiunilor pentru care am venit!

Nici un moment nu este mai potrivit decat ACUM.
Va astept cu drag!

Contactează-ne:

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.