Despre mine complet

Poza Clau 3

Claudia Donca

M-am pregatit intens in ultimii ani si, dupa o perioada de 11 ani de invataturi spirituale, am lasat orice alte preocupari deoparte si m-am dedicat dezvoltarii unei vieti mai bune pentru noi toti: am inceput sa fac cursuri si consultanta, sa transmit cat mai mult prin scrierile mele, sa ajut, folosind lumina Divina, pe toti cei care se afla in suferinta fizica, mentala sau sufleteasca.
Ceea ce-mi propun este sa mergem impreuna mai departe, pe cale. In cazul in care aveti intrebari, probleme care va framanta, sau doriti sa va inscrieti la unul dintre cursurile mele, va incurajez sa-mi scrieti la datele din  CONTACT  si va promit ca vom afla calea corecta pe care sa evoluati, pentru ca nu degeaba ne-am “gasit”. Am mare incredere ca puteti sa traiti mai bine, sa aveti sanatate, bani, frumusete si intelegere cu cei din jur – doar sa invatam cu totii sa fim mai intelepti si mai harnici cu ceea ce avem mai frumos in interior, sufletul.
Este important sa stiti ca tot ceea ce va propuneti puteti avea si trai, sa nu abdicati niciodata de la ceea ce e important acolo, in suflet – este suficient sa va doriti cu putere si tot Universul va coopera!

 

Pregatire/educatie:

  • Absolvent ASE, Bucuresti – Facultatea de Comert, Specializarea Marketing – 1997
    Chartered Institute of Marketing (CIM) UK, 2009 – “Professional Diploma in Marketing”: Comunicare, Strategie, Cercetare si Management
  • Autor al cartilor: Legile Divine, Decalogul pentru parinti si copii, 7 Pasi rapizi catre evolutie, Norocul si Ghinionul, Frumusetea interioara si exterioara, Evolutia spirituala – Cum putem creste?, The Divine Laws, The Decalogue for Parents and Children, 7 Big Steps to a Better Life, Spiritual Evolution – How can we grow?

Pregatire spirituala

Maestru Reiki Usui – Trainer
Maestru Reiki Usui  – Grand Master
Maestru Karuna Reiki
Maestru Gendai Reiki
Maestru Shamballa Reiki
Ordinul lui Melchisedec – Preotie
Radiestezie – grad.VII

“Învaţă de la toate (motto)

Învaţă de la toate să ai statornic drum,
Învaţă de la flăcări că toate-s numai scrum,
Învaţă de la umbră să taci şi să veghezi,
Învaţă de la stâncă cum neclintit să crezi,
Învaţă de la soare cum trebuie sa apui,
Învaţă de la piatră cât trebuie să spui,

Învaţă de la vântul ce-adie pe poteci
Cum trebuie prin lume de liniştit să treci,

Învaţă de la toate, că toate-ţi sunt surori,
Cum treci frumos prin viaţă,
Cum poţi frumos să mori!”
Traian Dorz

Contactează-ne:

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.