Umanitare

Clau TV 16Caritate 2Caritate 1

Sunt zile în care sunt împovărată şi simt că nimic nu merge bine. Remediul meu este să încep cu o faptă bună (încurajare, ajutor, zâmbet, o vorbă bună) făcută către cei din jur, cunoscuţi sau nu, convinsă fiind că totul se întâmplă conform unui Sens Divin, care ne călăuzeşte pe toţi şi duce eforturile noastre acolo unde este mai mare nevoie. Surpriza care apare este că, respectând o Lege a Universului, atunci când OFERIM necondiţionat primim înapoi înzecit, însutit, înmiit ceea ce avem mai mare nevoie. Îmi simt apoi sufletul uşor, percep o bucurie şi linişte interioară, mă simt mai sănătoasă, norocoasă, frumoasă… de parca tot Universul m-ar binecuvânta!

Pentru că de ceva timp mi-am dedicat întreaga activitate cauzei spirituale, pentru o viaţă mai bună a celor care aleg să se trezească în interior pentru a da un sens cât mai frumos existenţei actuale, astăzi vin să vă aduc un mesaj pentru cea mai nobilă cauză dintre toate, cea a copiilor – aceşti îngeraşi care nu se pot exprima la nivelul “cunoaşterii” lor, privindu-ne cu încredere şi speranţă pe noi, CEI MARI, care de multe ori avem nevoie de LUMINA, IUBIREA, CURĂŢENIA, PACEA şi ÎNŢELEPCIUNEA lor!

 

lk;Pentru că acesti copii ai prezentului sunt cei care ne vor ridica pe toţi prin lumina si iubirea lor, să ne amintim că astăzi sunt mulţi copii orfani care au nevoie de noi, de iubire, protecţie, un zămbet, un TE IUBESC demonstrat şi prin fapte. Mulţi dintre noi nu ştiu în ce condiţii grele cresc aceste sufleţele greu încercate, care ar putea trăi o viaţă mai bună, dacă mai mulţi oameni de bine şi-ar manifesta grija, compasiunea, bunătatea… Toate aceste eforturi vor fi alocate către tabere oferite copiilor orfani, perioade de socializare a lor prin jocuri, materiale de instruire şi educare, chiar şi de facilitare a adopţiei lor de către familii disponibile şi compatibile, ajutând astfel la o viaţă mai frumoasă pentru toţi!

Asociaţia non-profit DAC’S POWER, pe care o reprezint cu pasiune şi încrederea într-o zi de mâine mai frumoasă, cu mai multe zâmbete de copii fericiţi, şi-a propus acţiuni umanitare dedicate copiilor orfani, a celor care sufera si care au nevoie de noi!
Ca o primă acţiune a mea, toate veniturile pe care le obţin din vânzarea carţii scrisă anterior, DECALOGUL PENTRU PĂRINŢI ŞI COPII – Claudia Nita Donca, 2014 (mai multe detalii despre carte găsiţi la www.viata-mai-buna.ro), sunt alocate integral cauzei copiilor orfani, sau a celor aflaţi în suferinţă.

Dacă doriţi să ne fiţi alături şi să începeţi o zi de mâine mai frumoasă, am fi onoraţi să ne ajutaţi chiar si cu cea mai mică sumă de care dispuneţi şi pe care o puteţi oferi pentru a aduce zămbetul pe faţa unui copil trist. Indiferent de sumă (poate nu dispuneţi decât de un singur leu), dacă ne unim mai mulţi, vom putea face ceva pentru cauza copiilor în suferinţă iar noi ne dedicăm acestei cauze. Dacă nu dispuneţi nici măcar de un singur leu, ajută şi gândurile bune pe care le puteţi aloca şi pentru care noi vă mulţumim anticipat!
Nu uitaţi că cel mai bun moment pentru a face o faptă bună este ACUM şi în funcţie de ceea ce faceţi AZI, vă construiţi cel mai frumos MÂINE!

kl;kl;

Vă mulţumesc pentru contribuţie şi susţinere (orice efort este apreciat şi văzut acolo, SUS) iar mai jos gasiţi modurile în care va puteţi implica activ;
Virament prin serviciul PayPal: donclasor@gmail.com
Virament la contul bancar nr. RO05BRDE080SV34079810800 deschis la BRD in RON, pe numele Asociatiei DAC’S POWER
Pentru EUR – contul RO97BRDE080SV28334600800, iar pentru USD –  contul RO15BRDE080SV28203350800

ertert

 

Multumesc anticipat şi vă urez mult spor în tot ceea ce vă propuneţi!
Cu drag,
Claudia Donca
www.viata-mai-buna.ro
Presedinte DAC’S POWER

Contactează-ne:

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.