Detoxifiere energetica

Clau TV 16

Detoxifiere energetica si curatarea aurei, timp de 10 zile

Ca baza de plecare, este bine sa stiti urmatoarele:

Corpul energetic imbraca si sustine corpul fizic. Ne imbolnavim atunci cand nu functioneaza bine corpul energetic, pentru ca el raspunde de fiecare organ in parte, de functionarea optima a circulatiei sangelui, a limfei, a … fiecarei celule in parte!

Corpul energetic este insa si el afectat de pacate, nemultumiri, neiertari si reziduuri energetice acumulate in timp. O singura sedinta de terapie energetica elibereaza corpul de o parte dintre toxine, insa cum am putea elimina in 35 minute energii acumulate in ani sau zeci de ani? De aceea o detoxifiere eficienta, din experienta mea, se bazeaza pe o serie de 10 sedinte consecutive, care sa curete, sa refaca si sa echilibreze corpul energetic, care va hrani apoi corpul fizic in modul optim.

O procedura de detoxifiere energetica si curatare a aurei energetice, este foarte importanta pentru sanatate si presupune minim 10 sedinte de terapie de cca 30-40 minute, realizate de mine la distanta, la aceeasi ora din seara, de exemplu la ora 22.00, cand  suntem  acasa, linistiti si relaxati. Nu aveti de facut in acest timp decat sa va alegeti fotoliul sau locul preferat, sa va relaxati si sa “multumiti Lui Dumnezeu ca se aseaza toate aspectele vietii in modul dorit, ca sunteti sanatos/oasa, echilibrat/a, armonios/oasa, in belsug si bucurie”! Apoi puteti sa adormiti linistit/a, veti simti ca dispar poverile din suflet, iar dupa a cincea sedinta de terapie, starea de bine va fi mult mai accentuata.

Concret, eu voi lucra energetic, la distanta, pentru:

  • Curatarea si refacerea corpului energetic;
  • Deblocarea si echilibrarea centrilor care sustin corpul energetic (chakre);
  • Anihilarea energiilor perturbate malefic (stringuri, spatii, campuri, structuri)
  • Refacerea cu lumina divina a structurilor care au fost perturbate;
  • Implementarea energiilor pozitive care va ajuta in implinirea misiunilor personale;
  • Trezirea corpului de lumina care va protejeaza, in tot ceea ce faceti;

Pentru efecte maxime este indicat ca, inca din prima zi de terapie energetica, sa beti multe lichide (apa, ceai), care sa faciliteze eliminarea toxinelor in perioada urmatoare. Hrana va fi mai usoara, fara grasimi si mancare prajita in mod excesiv. Cand corpul energetic se curata, cel fizic elimina toxine si este indicat sa-l ajutam!

Avantajul acestui tip de detoxifiere energetica in 10 sedinte este acela ca nu trebuie sa alocati timp deplasarii la cabinet, va puteti linisti si relaxa in intimitatea casei, in timp ce eu lucrez pe structurile d-voastra si veti incepe curand sa simtiti efectele pozitive prin despovarare, armonie, echilibru si sanatate.

De indata ce va propuneti sa initiati procedura, imi veti trimite un mesaj la contact@viata-mai-buna.ro prin care stabilim conditiile necesare terapiei si incepem detoxifierea energetica printr-o serie de terapii energetice, in 10 seri consecutive. Dupa 3 luni, este eficient sa repetam detoxifierea pentru un nou salt.

Incearca si tu, cel mai bun moment este acum!Incearca si TU, vei vedea ca poti! ACUM e momentul!

Contactează-ne:

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.