Terapie si initieri

CABINET TERAPIE ENERGETICA IN BRASOV

Programare la contact@viata-mai-buna.ro

Clau TV 16Daca aveti probleme mai vechi, persistente, pentru care nu gasiti solutie sau alinare, daca starea de sanatate va genereaza probleme, daca aveti aveti de luat decizii importante sau cautati optimul d-voastra avand la baza voia divina (se poate afla prin masuratoare radiestezica), va invit si va incurajez sa ma contactati pentru o sedinta de terapie energetica directa la cabinetul din Brasov!

O sedinta de terapie dureaza 45-60 minute, timp in care voi curata structurile energetice de reziduuri si afectiuni energetice din trecut, apoi voi echilibra centrii d-voastra energetici pentru a functiona la parametrii perfecti si a va induce starea de sanatate optima si apoi vom discuta despre problemele in curs, pentru care vom face masuratori radiestezice (cu ansa si raportor), pentru a gasi rezolvarile optime.

Tot la cabinet veti gasi si cartile scrise de mine si va puteti programa pentru cursuri si initieri, in functie de ceea ce va aduce evolutia spirituala optima!

Va astept cu drag la contact@viata-mai-buna.ro pentru programare si apoi va voi indica adresa si detaliile in vederea realizarii terapiei. Cel mai bun moment pentru evolutie este ACUM! Cu drag, Claudia

INITIERI/ CURSURI

“AUTOVINDECARE – Chirurgia de lumina” – Brasov (si online)                           

“SPIRITUALITATEA DACICA” – Brasov (si online)                                               

“RADIESTEZIA – Practica masurarii spirituale” – Brasov –2 module (echivalent grad IV)

“MELCHISEDEC – Preotie” – Brasov

„KARUNA KI – energia inimii „- gradul I, II si Maestru – Brasov –2 module                       

Programare la cerere: contact@viata-mai-buna.ro

DETALII INITIERI

CURS DE AUTOVINDECARE – CHIRURGIA DE LUMINA

Programari  la contact@viata-mai-buna.ro

Curs recomandat pentru fiecare dintre noi, indiferent de nivelul de evolutie spirituala! Acest curs se poate realiza si la distanta.

rwer

Ai simtit vreodata ca vrei sa cresti in lumina, sa evoluezi spiritual, insa nu stii de unde sa pornesti? Mi s-a intamplat si mie acum 10 ani si cineva a fost acolo pentru mine, sa ma indrume… Acum eu, la randul meu, sunt AICI sa ajut sufletele care vor sa creasca si isi cauta calea.

Nimic nu-i complicat daca esti gata sa incepi si fiecare are propria cale pentru a deschide ochii mari asupra lumii, pentru a face ceva important cu viata sa.

Esti pregatit sa devii propriul terapeut, dar si al celor dragi din jurul tau? Vino atunci la cursul de AUTOVINDECARE prin tehnica CHIRURGIEI DE LUMINA! Locurile sunt limitate si vor fi rezervate in ordinea programarilor.

Chirurgia de lumina este o metoda de autovindecare, pe baza eliminarii din propriul corp a energiilor negative, care genereaza boala, suferinta, disconfort.

Cursul dureaza 3 ore: prima este alocata initierii – deschiderea canalelor energetice, activarea si racordarea centrilor pentru terapie – si apoi, pe baza unui suport de curs, veti invata pasii /algoritmii prin care veti realiza terapia chiar voi. Spre sfarsit, vom invata o tehnica de meditatie prin intermediul careia veti comunica cu cel mai puternic ghid spiritual al vostru – este bine sa tineti cont de ceea ce veti afla pentru ca reprezinta baza cresterii viitoare!

La sfarsitul cursului, fiecare participant va fi in capabil sa realizeze terapiile de vindecare atat pentru el, cat si pentru cei din jur si acest pas va conduce catre evolutie, lumina si o viata mai buna! Locatia in care se va tine cursul va fi comunicata prin mail, la programare.  

CURS SPIRITUALITATEA DACICA

Programare la contact@viata-mai-buna.ro 

Curs recomandat pentru fiecare dintre noi, indiferent de nivelul de evolutie spirituala! Acest curs se poate realiza si la distanta.

dtrV-ati intrebat vreodata de ce simtim ca rezonam cu dacii? Raspunsul este simplu: pentru ca NOI, cei de astazi, de pe aceste meleaguri, suntem EI, vechii daci. In ultima perioada, m-a preocupat tot mai tare felul in care putem folosi in ziua de azi, valorile spirituale pe care stramosii nostrii, DACII, le aplicau in viata cotidiana intr-un mod simplu, eficient, curat, ajungand la un nivel extraordinar de evolutie.

Ei primeau intieri graduale, prin care depaseau defectele de ego si invatau sa-si depaseasca limitele, sa se vindece, sa obtina belsug, armonie, fericire, echilibru si frumusete. Educatia spirituala a dacilor avea la baza un set de legi denumite Legile lui Zamolxe (un spirit foarte evoluat intrupat pe vremea dacilor, venit sa contribuie la evolutia spirituala a acestora) pe care le explic in suportul de curs, pentru a le putea folosi cu totii, in viata cotidiana.
Dacii aveau si un set de virtuti pe care le slefuiau in permanenta in interior si credeau in triada Gand-Vorba-Fapta, care genera mecanismul de punere in aplicare a valorilor lor. Ei stiau sa comunice cu cele 4 elemente: Pamant, Apa, Aer si Foc si au invatat sa foloseasca Legile Divine, Universale, in favoarea lor.

In cazul in care doriti sa invatati si sa folositi stiinta stramosilor nostri atat de evoluati spiritual, va propun un curs de ACCESARE A VALORILOR SPIRITUALE DACICE, care are la baza o initiere pe care o voi realiza eu, ca terapeut, pentru deschiderea canalelor energetice, activarea si racordarea centrilor la lumina si apoi, pe baza unui suport de curs, veti afla care erau reperele mai importante in evolutie.

RADIESTEZIA – grad I-IV 

Programare la contact@viata-mai-buna.ro 

RADIESTEZIASe ocupa de studiul fenomenelor si proceselor determinate de existenta unei cantităti de informatii , organizate conform unui algoritm mai mult sau mai putin complex. Această stiintă spirituală ne ofera posibilitatea de a efectua masurători si determinări alfa-numerice cu ajutorul instrumentului principal de lucru – ansa radiestezică.

Cine poate urma aceste cursuri si in ce consta admiterea?

Aceste cursuri de radiestezie si inforenergetica pot fi urmate de catre orice persoana, indiferent de sex, pozitie sociala, rasa, apartenenta politica, studii. Admiterea la aceste cursuri se face in urma unui examen de admitere care consta in verificarea unor parametri. Acestia depind in general de anumite caracteristici precum: credinta in Dumnezeu, moralitate, bun simt, dorinta de a face bine, straduinta de a respecta Voia Divina. Cu fiecare grad parametrii cursantului vor creste, evoluand spiritual.

PREOTIA LUI MELCHISEDEC

Programare la contact@viata-mai-buna.ro 

Image result for preotia lui melchisedecMelchisedec a trait in urma cu aproximativ 4000 ani, a fost Rege si Mare Preot in Cetatea Salemului (actualul Ierusalim), si in urma cu aproximativ 2000 de ani a revenit pe Pamint prin reincarnare, in persoana lui Iisus Hristos. Iisus a facut disponibil pentru intreaga omenire initierea pe care Dumnezeu prin Preotul Melchisedec a facut-o disponibila la inceput doar pentru preoti. Cei care au acces in Akasha pot verifica acest adevar; restul, pot studia Biblia, Evangheliile Apocrife si alte scrieri vechi, ce atesta acest fapt. Melchisedec si Iisus Hristos sunt Unul si Acelasi Suflet, revenit pe Pamint in perioade de timp diferite. Astazi, dupa aproximativ alti 2000 de ani, Hristos ofera din nou posibilitatea comuniunii cu Dumnezeu, prin aceasta initiere.

Ce cuprinde cursul?
• Informatii despre invatatura spirituala a Preotilor lui Melchisedec (semnificatia adevaratei Preotii a lui Dumnezeu), despre hirotonisirea ca Preot 
• Botezul cu Lumina Duhului Sfant
• Ceremonia de initiere

Cui se adreseaza?
Tuturor cautatorilor sinceri, care vor sa primeasca Harul lui Dumnezeu, Lumina, Iubirea si Intelepciunea lui Iisus Hristos. Este pentru cei care cauta trezirea la realitate prin cunoasterea Adevarului, celor care cauta Mantuirea, Iluminarea, evolutia spirituala veritabila. 

TERAPIE la distanta

Pentru aceia dintre d-voastra care nu dispun de timpul si logistica necesare unei sedinte directe, exista si posibilitatea realizarii unei terapii la distanta. Am realizat cu succes acest tip de terapie pentru persoane din intreaga tara si avantajul ei este ca economisiti timpul si se realizeaza cu acelasi impact ca si cea directa.

In ce consta?

Stabilim pe mail, de comun acord, o ora la care sunteti acasa, linistit(a) si pot lucra pe structurile d-voastra, pentru curatarea, corectarea si energizarea campurilor. A doua zi, imi trimiteti pe mail 3 intrebari legate de 3 aspecte care va framanta (sau care presupun o decizie) si la care va trimit raspunsul optim rezultat prin masuratori radiestezice, care respecta voia divina.
Concret, va rog sa ma contactati prin e-mail la contact@viata-mai-buna.ro si stabilim impreuna pasii urmatori.

Contactează-ne:

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.