Frumusetea interioara si exterioara. Cum o obtinem?

5Este intelept sa tinem cont, in aprecierea standardelor de frumusete, ca fiecare dintre noi este unic si va avea propria personalitate in frumusete; asta inseamna ca unei femei ii sta mai bine blonda, alteia bruneta sau roscata, uneia ii sta bine mai plinuta, alta are farmec gen femeia-copil, un barbat poate fi mai atragator cu barba, altul cu plete, sau tuns scurt – in concluzie, fiecare dintre noi trebuie sa descoperim modul care ne avantajeaza, care ne vine bine. Atunci cand ne simtim bine “in pielea noastra” si invatam sa ne punem in valoare calitatile, suntem cu adevarat frumosi si oamenii incep sa ne urmeze, inspirati de personalitatea noastra. Insa aceasta pesonalitate a frumusetii se castiga prin dezvoltarea interiorului, cu inteligenta, caracter, echilibru, armonie, intelepciune si este cea mai durabila forma de frumusete! Haideti sa aflam impreuna cum…
Moto: “Frumuseţea este darul lui Dumnezeu” … ca răspuns la armonia, nobleţea interioară, împăcarea cu cele bune şi cele rele făcute de noi cândva, la iubirea pe care o purtăm în sufletele noastre, la învingerea fricii interioare. Frumuseţea este reflectarea lui Dumnezeu în fiecare dintre noi, este o “artă” pe care o putem manifesta cu toţii!

♦  Achizitie la pret redus: Fiecare carte (ebook) poate fi achiziţionată la un preţ de 10 RON sau 2.5 EUR/USD. Ce trebuie să faceţi?
♦  Viraţi 10 RON la contul bancar in RON nr. RO64BRDE445SV30479184450  deschis la BRD pe numele meu
sau
♦  Virament prin serviciul PayPal: donclasor@gmail.com (2.5 EUR sau USD)
♦  Apoi va rog sa trimiteţi un mail la contact@viata-mai-buna.ro în care sa menţionaţi numele cărţii pe care o doriţi si numele D-voastră; a doua zi primiţi cartea pe mail, sub forma de ebook (format electronic). Aştept cu drag comentariile şi propunerile D-voastră. Trebuie numai sa vă doriţi cu putere şi întreg Universul va coopera!