VIATA MAI BUNA

Viata mai buna – cum ajungem sa traim o stare de bine?

Dacă cineva v-ar spune că este la îndemâna oricărui suflet de pe această planetă să trăiască mai bine, să fie fericit prin iubire, mai frumos, să aibă succes în ceea ce face și să aibă acces la maxim-ul de bunăstare fără un efort considerabil, nu vi s-ar părea interesant? Să vedeți că vă păstrați mai mult tinerețea, strălucirea și prospețimea? Să magnetizați în jur, să treziți admirație și să lăsați ceva frumos în urmă acestei treceri prin viață?
Dacă răspunsul este DA, înseamnă că link-ul de mai jos a ajuns acolo unde trebuie, pe principiul rezonanței, pentru că eu am început deja transformarea și știu că este posibil să primim toate acestea. Și dacă transformând în bine propriile noastre vieți transformăm Terra într-o planetă mai frumoasă pentru noi și copiii noștri sau chiar pentru viitoarele treceri ale noastre pe aici, atunci în mod sigur nu am trăit degeaba!

Iar dacă încă nu știți în ce măsură e posibilă transformarea în bine a propriei dumneavoastră vieți, dacă dezamăgirile din trecut v-au obosit prea tare ca să mai puteți spera, va propun să parcurgem alături aceste etape și în scurt timp să ne bucurăm împreună de minunea care se produce începând chiar de ACUM!
Și după ce veți începe să va transformați propriile vieți, simțind ajutor în tot ceea ce va propuneți să faceți, veți primi o mare binecuvântare interioară: dispare frica pentru ceea ce va veni, parcă se ridica vălul de pe ochi care vă ținea deoparte de frumusețea vieții și veți simți “trezirea” la adevărata viață, veți învăța să comunicați cu adevărat cu cei din jur, veți simți căldura din sufletele celor care va iubesc (și vor fi tot mai mulți), veți scăpa de invidie, gelozie, teamă și veți elibera șuvoiul de iubire, tandrețe, inspirație, creativitate, începând să-i molipsiti pe cei din jur să va dorească prezența și să vrea să va urmeze… Atunci apare dorința de-a ajuta, de a-i elibera și pe cei din jur, primind și mai multă binecuvântare-pentru că nimic nu ajută un suflet mai mult decât faptul că acesta face bine celor din jur, dăruiește și apoi primește înzecit, însutit, inmiit… Aceasta este una dintre Legile Universului: cea mai rapidă cale de evoluție este aceea când ajutăm pe cei din jur, alte suflete care au nevoie să primească, așa cum și noi am primit în momente de răscruce! Va asigur că este fascinantă această cale, nu veți mai simți oboseală, plictiseală, boală sau frământare, pentru că nu veți mai avea nevoie de ele iar sufletul va crește fără nevoie de corecții, pedepse, lecții de la viață, care până la urmă au rolul de a ne trezi… Nu vă poate nimeni garanta că nu vor mai apărea lecții sau încercări în viitor, însă în mod sigur veți elimina o mare parte dintre problemele viitoare, chiar dintre cele care țin de sănătate, acceptând să vă corectați înainte de-a fi nevoie să primiți anumite lecții. Și fiți sigur că veți primi mult ajutor și Dumnezeu vă va zâmbi, mândru de Copiii Lui!

Va recomand emisiunile Starea de Bine accesând link-ul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *